Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت سینماها از ابتدای تیر ماه با اکران چند فیلم خارجی همراه بود، فیلم فانتزی اکشن «هتل آرتمیس» و همچنین فیلم سینمایی «محرمانه اسپانسر» دو فیلم هالیوودی چرخه اکران در سینماهای کشور بودند که هر دو اثر با فروشی فاجعه بار به کارشان پایان دادند.

خبرگزاری میزان - سینمای کشور از اسفند ماه سال گذشته با چالشی بزرگ به نام کرونا روبرو شده است، چالشی که باعث ورشکستگی اکثریت سینماداران و همچنین تعطیلی همیشگی برخی سالن‌های سینمایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سینما بعد از انقلاب اسلامی با چنین مشکلی روبرو نشده بود و از سویی مسئولین فرهنگی به خصوص سازمان سینمایی برای مقابله با بحران کرونا برنامه از پیش آماده‌ای ارائه ندادند تا مجموع این اتفاقات به بزرگترین چالش هنر هفتم طی سالیان گذشته تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

تعطیلی سالن‌های سینما از اسفند ماه، لغو اکران نوروزی، تعطیلی کامل اکران بهار ۱۳۹۹، شکست اکران آنلاین و همچنین اکران سینما ماشین از جمله تبعات تعطیلی سینما بعد از بروز بیماری کرونا و پاندمی آن در سطح کشور بود. 

از سویی تولیدات سینمایی نیز به دلیل شیوع بیماری کرونا بعضا متوقف شده و یا با مشکلات فراوانی به کارشان ادامه دادند، توقف تولیدات سینمایی و همزمان با آن افزایش قیمت تولید اثر طی ماه‌های گذشته باعث شد تا برآورد مالی اکثریت آثار با معضل روبرو شده و حتی برخی از فیلم‌ها به طور کلی تولیدشان را متوقف کنند. 

وضعیت معیشت اهالی سینما چالش دیگری است که هنر هفتم با آن روبرو بوده است، شاید بازیگران مطرح نسبت به سایرین با مشکلات مالی کمتری روبرو شده باشند، اما عوامل پشت صحنه روزگاری سختی را پشت سر می‌گذارند، توقف تولیدات و از سویی اوج گیری کرونا باعث شده تا این عوامل آینده روشنی را برای شغل خود متصور نباشند. 

در این میان برگزاری و یا عدم برگزاری جشنواره فیلم فجر در دوره سی و نهم هم مخالفان و موافقان خاص خود را دارد، از سویی منتقدان برگزاری جشنواره فیلم فجر در سالن‌های که امروز به دلیل کرونا بسته شده اند را تناقض می‌دانند و از سویی موافقان برگزاری این جشنواره را بارقه امیدی برای آینده سینما اعلام می‌کنند. 

در این میان سینماداران با روش های مختلفی به فکر جذب مخاطب خود بودند، اکران فیلم های پرفروش قدیمی همچون آینه بغل و نهنگ عنبر نخستین راهکار بود اما هر دوی این آثار با فروشی پایین در قعر جدول فروش سینمای کشور قرار گرفتند. 

در دومین گام سینماداران و شورای صنفی نمایش به فکر اکران آثار بین المللی افتادند، اتفاقی که پیش از کرونا هم به دلیل نبود تبلیغات درست و همچنین اکران آثار بسیار تاریخ گذشته چندین بار با شکست روبرو شده بود. 

فعالیت سینماها از ابتدای تیر ماه با اکران چند فیلم خارجی همراه بود، فیلم فانتزی اکشن «آرتمیس فاول» و همچنین فیلم سینمایی «محرمانه اسپانسر» دو فیلم هالیوودی چرخه اکران در سینماهای کشور بودند که هر دو اثر با فروشی فاجعه بار به کارشان پایان دادند. 

این دو فیلم با وجود موفقیت خود در بازار سینمای جهان در چرخه اکران داخلی هر کدام به فروشی معادل ۸۱,۷۵۰ ریال دست پیدا کردند، رقمی که نشان داد که اکران این دسته از آثار هم هیچ توفیقی در سینمای کرونا زده ایجاد نخواهد کرد. 

آرتمیس فاول مجموعه هشت‌جلدی از کتاب‌های فانتزی نوشتهٔ اوئن کالفر نویسندهٔ ایرلندی است. شخصیت اصلی آرتمیس فاول، نوجوانی نابغه، تبهکار و ماجراجو است. کتاب نخست یعنی آرتمیس فاول و گروگانگیری در سال ۲۰۰۱ منتشر و با استقبال و تحسین جهانی روبرو شد. کتاب هفتم، آرتمیس فاول و عقده آتلانتیس در سال ۲۰۱۰ منتشر شد.

محرمانه اسپنسر فیلمی آمریکایی به کارگردانی پیتر برگ و بازی مارک والبرگ و وینستون دوک است. این فیلم توسط نت‌فلیکس تهیه شده‌است، این فیلم یکی از جدیدترین آثار نت فلیکس در سال جاری میلادی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: محرمانه اسپانسر هتل آرتمیس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا محرمانه اسپانسر روبرو شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۶۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • آمارسازی فروش به نفع سینمای مستند نیست/ نشانی غلط ندهیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • وقتی سطح کاندیداها پایین است، انتخابات به همین سردی برگزار می شود که اکنون با آن روبرو هستیم
  • وقتی سطح کاندبداها پایین است، انتخابات به همین سردی برگزار می شود که اکنون با آن روبرو هستیم
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!