Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه نفر از فعالین شبکه نمایش خانگی، پخش بین الملل و اصحاب رسانه سینما به بررسی نقاط مثبت و ضعف اکران فیلم‌های خارجی در سینمای ایران پرداختند. گفتگویی که خبر از فروش فیلم گفتمان انقلاب اسلامی به آمریکا دارد. ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۸ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سینماهای ایران بعد از چهارماه تعطیلی بازگشایی شدند تا شاهد اکران فیلم‌های سینمایی قبل از عید و تماشای دو فیلم جدید باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما همزمان با بازگشایی سینماها بار دیگر مسأله اکران فیلم‌های خارجی مطرح شد؛ این موضوع به این دلیل مطرح شد که سینماها بعد از چهار ماه بیکاری زمانی که با انتظارات زیادی قرار بود بازگشایی شود، خبر انصراف دو فیلم مهم و پرفروش در سینما منتشر شد و تمام امید سینماداران و مخاطبین سینما را ناامید کرد.

"VOD"ها در خدمت قاچاق فیلم/ از ضعف زیرساخت‌های فنی تا آموزش دانلودهای رایگان«جرارد باتلر» در «قندهار» نقش مأمور امنیتی را بازی می‌کندکاهش سینما روها با اعمال ارزش افزوده/ یکبار سینمای خانوادگی چند؟

البته اگرچه مسأله اکران بعد از 24 ساعت حل شد و بار دیگر انصرافی‌ها برای اکران بازگشتند اما مجددا این مسأله در میان اصحاب رسانه مطرح شده است. چرا در سینمای ایران مانند تمام سینماهای دیگر نقاط جهان نباید فیلم‌های خارجی اکران شود؟ آیا این موضوع تنها به دلیل محدودیت‌های خرید رایت و پخش و اکران فیلم خارجی است؟ تولیدکنندگان سینمای ایران، آیا حاضرند در رقابت با اکران فیلم‌های خارجی قرار بگیرند یا خیر؟ 

در گزارش زیر با برخی از فعالان حوزه VOD، سالن‌های سینما و خریداران  وفروشندگان بین‌الملل سینمایی به گفت‌وگو پرداخته‌ایم تا نظرات آنان را در این زمینه جویا شویم.

مسأله اصلی رایت فیلم خارجی است

لک مدیرعامل VOD اپیدو، در این باره معتقد است که اولین مشکل بر سر راه اکران فیلم‌های خارجی مسأله خرید رایت است. یعنی باید از مشکلات حقوقی و قانونی در این زمینه سخن گفت. مدت زمان زیادی است که برخی از دوستان ما با مراجعه به ارشاد و با در دست داشتن یک برگه کاغذ به عنوان رایت یک محصول سینمایی، سریالی یا انیمیشن، جواز پخش محتوا را در قالب DVD یا در فضای VODها می‌گیرند و به کار خود ادامه می‌دهند. آیا واقعاً رایت این محصولات خریداری شده است؟

تمام کمپانی‌های تولید فیلم‌های خارجی به خاطر تحریم با ما وارد مذاکره هم نمی‌شوند و حتی پاسخ ایمیل را هم نمی‌دهند، اما اگر این دوستان فعال در ویدئورسانه منظورشان خرید رایت از برخی از شرکت‌های پخش در منطقه است باید بگویم که آنها نیز دست کمی از شرکت‌های تولیدی اصلی ندارند و در این زمینه کمتر کمک‌رسان‌اند. آنچه که من در این زمینه می‌دانم این است که با نمایش و پخش این فیلم‌ها و سریال‌ها گویا از اموال بلوکه شده ایران استفاده می‌شود.

وی در ادامه به این واقعیت اشاره کرد که حتی اپلیکیشن APPIDO ما را به خاطر همین مسأله تحریم و کپی رایت از صفحه گوگل پلی برداشتند. پس با این حساب مسأله خرید رایت و قانونی بودن فیلم برای اکران و پخش مهم‌ترین مسأله است. اما در نهایت معتقدم که وجود فیلم‌های خارجی به تنوع و جذابیت سینمای امروز ایران کمک شایانی می‌کند.

در کنار این فعال حوزه ویدئو رسانه، با یکی از پخش‌کنندگان بین‌المللی که تجربه همکاری با دفاتر پخش جهانی را دارد گفت‌وگو کردیم تا از چندوچون خرید رایت فیلم‌های خارجی و فروش فیلم‌های ایرانی به شرکت‌های پخش جهانی و سینماهای خارجی با خبر شویم.

محسن برمهانی

نمایش بدون رایت چه در تلویزیون و چه در سینما خطا است

برمهانی که در حوزه تولید محصولات فرهنگی نیز فعالیت دارد در ابتدا اشاره کرد که بدون شک خرید رایت قاعده و اصل و اساس است اما اینکه امکان خرید رایت وجود نداشته باشد و هر اثری که چه در تلویزیون و چه در شبکه نمایش خانگی نمایش داده می‌شود بدون خرید رایت باشد هم اشتباه است. وزارت یک سازمان بزرگ و مهمی مانند صداوسیما و یا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این نیست که تمام محصولات خارجی را بدون رایت نمایش دهند. چه ما اموال بلوکه شده داشته باشیم یا خیر، در نهایت در دنیا سینمای ما وجاهتی دارد؛ بعید است که با این کار به نوعی به شأن و شخصیت فرهنگی خودمان لطمه بزنیم. البته در تجربیات اکران‌ و نمایش فیلم‌های جهانی مواردی را داشتیم که باشکایت مواجه شده‌ایم و پول‌ هم از ما گرفته‌اند.

سینمای ایران تا رقابت نکند پیشرفت نمی‌کند/ بهترین سیستم­‌های پخش دنیا را در اختیار داریم

این مدیر پخش در ادامه درباره پیش‌بینی خود از اکران فیلم‌های خارجی گفت که آیا سینمای ما خیلی شریف‌تر از سینمای چین، هند، اسپانیا و... است؟ در صورتی که برخی از فیلم‌های خوب و جذاب خارجی در کشور نمایش داده شود بدون شک ضریب اشغال سالن‌های سینمای ما بسیار بالا می‌رود. در جشنواره‌های سینمایی که در کشور برگزار می‌شود همواره مخاطبین و مشتریان پروپاقرصی داریم که فقط برای تماشای فیلم‌های سینمایی، مستند و حتی کوتاه خارجی می‌آیند؟

اکران فیلم خارجی در سینمای ایران

البته ما به دلیل محدودیت‌ها و ضوابط شرعی که داریم حتماً باید در انتخاب فیلم‌ها دقت کنیم. چون در حال حاضر برخی از سریال‌های کره‌ای که از صداوسیما نمایش داده می‌شود آنقدر درباره خانواده نظر درست و محکمی دارد نسبت به سریال‌های شبکه نمایش خانگی و برخی از سریال‌های تلویزون ارجحیت دارد.

اکران فیلم خارجی دشمن فیلم ایرانی نیست

برمهانی درباره رقابت میان فیلم‌های ایرانی و خارجی در اکران سینمایی گفت که البته در صورتی که این اتفاق رخ دهد حتماً چرخش به سمت فیلم‌های خارجی نخواهد بود. با تجربه و تحقیقی که من درباره سینماهای جهان در حوزه اکران فیلم خارجی داشتم، مثلاً در کشوری مانند چین اول فیلم‌های چینی و شرقی برای مخاطب اولویت دارد بعد فیلم‌های هالیوودی. در ایران نیز اگر این برنامه اجرا شود به نظرم فیلم‌های ایرانی جایگاه خود را به طور کامل از دست نمی‌دهند. در دنیا بین دو قطب سینمایی هالیوود و بالیوود رقابت جدی وجود دارد که البته حجم اشغال هالیوود بیشتر از بالیوود است و در همین کشور فیلم‌های هندی نیز در اولیت است و بعد از آن فیلم‌های هالیوود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به صحبت‌های «لک» اشاره کرد که در توزیع جهانی خود شرکت‌های تولید فیلم حضور ندارند بلکه دفاتر و نمایندگی‌های پخش‌اند که فعالیت می‌کنند. مثلاًٌ در خاورمیانه شرکت ایتالیا فیلم یکی از شرکت‌هایی است که در این زمینه فعالیت می‌کند و با مذاکره با این شرکت می‌شود فیلم خریداری کرد. البته نکته‌ مهمی که در این میان وجود دارد فروش نوع رایت است، اینکه آیا اصطلاحاً «all right همه حق پخش‌ها» را می‌فروشند یا فقط تلویزیونی یا نمایش خانگی.

«به وقت شام» را به آمریکا فروختیم

پس مردود دانستن خرید و فروش فیلم‌ها اشتباه است البته منکر دشواری آن نیستم. در حال حاضر ما به لطف خدا موفق به پخش جهانی «به وقت شام» به ایالت متحده آمریکا شدیم. یک فیلمی که مشخصاً از نظر گفتمان و فکر با این کشور فاصله جدی دارد اما توانستیم این کار را انجام بدهیم. مطمئن باشید کشوری که به غزه موشک می‌دهد در صورتی که نتواند چهارتا فیلم و سریال خرید و فروش کند دیگر کلاهش باید پس معرکه شود. بنابراین اگر برخی از مؤسسات ویدئورسانه فیلم‌ها و سریال‌های خارجی را همان اول وقت از سایت‌های دانلود دریافت می‌کنند و فردا به فروش می‌گذارند و در جواب می‌گویند که ما نمی‌توانیم رایت را خریداری کنیم به نظرم مرتکب اشتباه می‌شوند.

یک مشت دلال «انیمیشن‌» را از بچه‌ها دریغ کردند/بعضی از مدیران حق واقعی در سینما را از مردم گرفته‌اند

مخاطب سینمای ایران عطش فیلم‌های متنوع دارد

این موضوع در نظر یکی دیگر از سینماداران نیز دارای اهمیت خاصی است. نوروزی مدیر سینما آزادی در این خصوص گفته است که این امر در قالب‌های مختلفی می‌تواند انجام شود برای مثال می‌شود فیلم‌هایی را که با مسایل فرهنگی و ارزشی ما سنخیت دارند، انتخاب کنیم و آثاری درجه یک را به نمایش بگذاریم تا سالن‌های سینما با فیلم‌های خارجی نیز کار کنند. 

مدیر سینما آزادی افزود: در حال حاضر همه مکان‌های کشور باز است بنابراین می‌شود فیلم‌های خوب جهان را روی پرده دید، چراکه تماشای برخی از آن‌ها در سینماهای خانگی چندان لطفی ندارد. در همه جای دنیا شروع به بازگشایی سینماها کرده‌اند، حتی میادین ورزشی هم شروع به فعالیت کردند چون تا زمان کشف واکسن کرونا، چاره‌ای به جز همزیستی مسالمت‌آمیز وجود ندارد، در عین حال باید پروتکل‌های بهداشتی هم رعایت شود.

وی ادامه داد: این یک هنجار پذیرفته شده در کل دنیاست. یک سری فیلم‌های خارجی نوستالژیک وجود دارد که فقط با نمایش روی پرده حق مطلبشان ادا می‌شود و دیدنشان لذت‌بخش است. هرچند این آثار را قبلاً در ال سی‌دی‌ها و مانیتورهای نسبتاً بزرگ در خانه دیدیم ولی تماشای آن‌ها روی پرده، لذت دیگری دارد. این لذت را به مردم هدیه بدهیم و فیلم‌هایی مانند «دانکرک» «نجات سرباز رایان»، «1917» و… را به نمایش بگذاریم تا بتوانیم به شرایط عادی برسیم.

بنابراین اکران خارجی می‌تواند به عطش مخاطبین سینمای ما که گونه‌های متعدد سینمایی مانند پلیسی، وحشت، هیجانی و... را ندارد کمک شایانی کند. فیلم ایرانی که سالن را پر نمی‌کند چه ارجحیتی دارد به فیلم خارجی؟

سینماتک

نکته مهم دیگر اینکه در حال حاضر برخی از سینماهای تهران در قالب «سینماتِک» فعالیت می‌کنند؛ سینماهایی که به صورت محفلی به نمایش فیلم‌های خارجی با دوبله همزمان یا زیرنویس فارسی اقدام می‌کنند. در استقبال از این سبک اکران همین قدر کافی است که بدانیم، یکی از سینماهای شمال شهر تهران زمانی که دید از این طرح چه استقبالی می‌شود رسماً خود را از زنجیره اکران رسمی سینمایی کشور خارج کرد تا فقط فیلم خارجی نمایش دهد. زیرا آنقدر این حوزه علاقه‌مند دارد که می‌تواند برای یک سینما فروش بسیار خوبی را داشته باشد.

نمونه‌ای از برنامه‌های اکران در یک سینماتِک

سینماتِک‌ها توسط کجا مدیریت می‌شوند؟

بسیاری از این فیلم‌ها همان ساعت اول که در سایت‌های دانلود غیرقانونی وارد شوند در کافی‌شاپ‌ها، فرهنگسراها و برخی از سالن‌های سینمایی دولتی و خصوصی اکران می‌شوند. البته من نقدی به این موضوع ندارم زیرا نشان‌دهنده علاقه و نیاز مخاطبین سینما به فیلم‌های روز جهانی است که تماشا کنند. آنچه که مورد نقد من است این است که چرا اگر در سینماها به صورت رسمی فیلمی بخواهد اکران شود باید رایت فیلم را داشته باشد اما اگر VODها و شبکه نمایش خانگی بخواهد همان فیلم یا انیمیشن را نمایش دهد مشکلی برای نداشتن رایت فیلم نیست؟

بنابراین اگر موافقان اکران فیلم‌های خارجی در سینما تنها نگران رایت فیلم‌اند می‌توانند با همکاری با مؤسساتی که در حوزه خرید و فروش رایت‌ها فعالیت می‌کنند این مشکل را حل کنند. نکته دیگر اینکه سازمان سینمایی نیز باید پاسخ دهد که در حوزه نمایش و اکران فیلم‌های خارجی چه خبر است؟ آیا برای تک‌تک فیلم‌ها و سریال‌های خارجی مستنداتی از طرف مؤسسات ویدئو رسانه وجود دارد که رایت محصولات را خریداری کرده باشند؟ در غیر این صورت اولاً چه اتفاقی برای اموال مردم ایران در کشورهای زورگو رخ می‌دهد و دیگر اینکه چرا پس با اکران فیلم‌ها در سینما موافقت نمی‌شود؟ 

انتهای پیام/

R1544/P/S4,34/CT7 واژه های کاربردی مرتبط سازمان سینمایی هالیوود سینما

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان سینمایی هالیوود سینما سازمان سینمایی هالیوود سینما اکران فیلم های خارجی شبکه نمایش خانگی اکران فیلم خارجی خارجی در سینما سالن های سینما اکران فیلم ها سینمای ایران حال حاضر سینمای ما خرید رایت رایت فیلم سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، صبح امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه، یکصد و هشتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی با حضور محمد خزاعی به میزبانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی برگزار شد.

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در آغاز این جلسه گفت: به نظر می‌رسد مدتی است بخشی از جریان رسانه‌ای در صدد نادیده گرفتن دستاوردهای سازمان سینمایی هستند و به طور مشخص این نکته را بیان می‌کنند که شما از کدام رونق در سینما صحبت می‌کنید، در حالی که بسیاری از سینماگران بی کارند. این آدرس غلط دادن است، ما در این باره کمتر صحبت کردیم و درباره اش تحلیل نشده که بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد و مؤلفه‌های دیگری در این مساله دخیل است که نیاز به واکاوی و دقت نظر دارد.

رئیس سازمان سینمایی افزود: رونق اقتصادی شاخص‌هایی دارد؛ تولید، اشتغال، مخاطب سینما، توسعه زیرساخت و مسائلی از این دست. بیکاری سینماگران به این دوره محدود نیست، افرادی هستند که یک دهه یا دو دهه بیکار بوده‌اند. دلیل این بیکاری، رونق تولید فیلم نیست، مساله این است که بخش خصوصی رغبتی برای همکاری با این افراد ندارد. بخش خصوصی دلایل و مختصات خودش را دارد، در عین حال در همین شرایط هم، در بخش خصوصی کارگردان یا تهیه‌کننده‌ای سالی پنج پروژه دارد.

وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم بخش خصوصی را مجبور کنیم با فلان کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر کار کند؛ اگر توجیه اقتصادی و منطقی برایش ندارد. این زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها و استقبال از اکران سینماها بدون در نظر گرفتن دلایل و مسائلی که در تولید مؤثر است، ذهن‌ها را گمراه می‌کند. آیا بیکاری شما دوستان به یکی دو سال اخیر مربوط است، خوشبختانه پلتفرم‌ها بازار خوبی دارند و تولید در آنها پررونق است. تعدادی از کارگردان‌ها، تهیه‌کننده‌ها و بازیگران هر سال در پلتفرم‌ها مشغول کارند، پس کار و پروژه وجود دارد.

خزاعی با اشاره به حضور بیش از ۷۰ فیلم سینمایی در جشنواره فجر ۴۲، تولید بیش از ۲۵۰۰ فیلم کوتاه که حدود ۵۰ درصد آن‌ها با حمایت، مشارکت و همراهی انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده اند و تهیه و تولید بیش از ۹۰ مستند و ۴۰ انیمیشن در مرکز گسترش در سال گذشته در کنار گردش چرخ صنعت سینما در بخش‌های اکران، توزیع، پخش و تبلیغات سینمایی عنوان کرد: به طور میانگین در هر فیلم سینمایی تا سقف ۱۰۰ نفر و در فیلم‌های مستند و کوتاه حدود ۱۰ نفر در هر اثر مشغول به کار بوده اند. یعنی به طور تقریبی، سال گذشته، بالغ بر ۳۰ هزار نفر در تولید آثار سینمای ایران در سال گذشته نقش و همکاری داشته اند و این ظرفیت، در کنار امکان اشتغال خوبی که در بستر پلتفرم‌ها فراهم شده قابل ملاحظه است.

به گفته وی، این وضعیت گوشه‌ای از تلاش‌های سازمان سینمایی در کنار سایر مجموعه‌های هم افزا برای رونق مضاعف و رشد و گسترش ظرفیت‌های تولید و اشتغال در سینماست.

وی افزود: عدم اشتغال، شاخص‌های متفاوتی دارد که بعضی از آنها را خود دوستان و عزیزان منتقد بهتر می‌دانند. بنابر این، لازم است تلاش کنیم تا با ارائه قصه‌های بدیع، نو و دغدغه‌مند بتوانیم سینمای کشور را همراهی کنیم.

رئیس سازمان سینمایی در ادامه سخنانش گفت: دلایل بیکاری نسل‌های مختلف بازیگری و کارگردانی مساله امروز سینما نیست، همواره وجود داشته است. برخی از این عزیزان که امروز منتقد شرایط هستند خودشان سابقه مدیریتی دارند؛ مگر در آن دوره‌ها، این چالش‌ها وجود نداشته است؟ می‌توان بررسی تطبیقی از عملکرد ادوار داشت با مختصات و الزامات اجتماعی و جامعه شناختی امروز. بعضی سینماگران مسائلی دارند که به کم‌کاری منجر می‌شود، گروهی موردپسند فضای جدید و آثار تازه نیستند و این را هم بدانیم که سینما، دائم تغییر می‌کند و هیچ نسل و گروهی همیشه پرکار و فعال نبوده و همواره با «چرخش نسلی» روبه‌رو هستیم.

خزاعی یادآور شد: آمار صدور پروانه ساخت ما مشخص است، در تولید عقب نیفتاده‌ایم، میزان سرمایه‌گذاری دولتی در تولید آثار شفاف و عیان است. به عنوان مثال تولید در بنیاد سینمایی فارابی، نسبت به گذشته چهار برابر شده و در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی و انجمن سینمای جوانان، آمارها موجود است که حمایت از این نوع آثار چند برابر شده است.

وی با بیان اینکه ورود انبوه و بی‌رویه فارغ التحصیلان جدید دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و مؤسسات تجربی و کمرنگ شدن اشتیاق بخش‌خصوصی برای سرمایه‌گذاری را در وضعیت موجود نباید نادیده بگیریم، ادامه داد: وظایف دولت، افزایش تولید و رونق در این زمینه است که به اشتغال‌زایی منجر می‌شود. چگونه است که تولید آثار در همه بخش‌های سینمای ایران افزایش داشته، اما بیکاری بیشتر شده است؟ دولت سیزدهم، برای رونق عرصه فرهنگ و هنر، برنامه داشته و دارد و تلاش می‌کند این برنامه‌ها را عملی کند. همه اهتمام ما در بخش فرهنگ، همین است.

محمد خزاعی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: بیکاری هنرمندان در همه جای جهان، دلایل مشابهی دارد. گاهی می‌شود به این موضوع تمرکز کرد که صنوف به وظایف خودشان عمل نکرده‌اند. اگر آئین نامه امنیت شغلی هنرمندان، یک دهه پیش تهیه و تصویب می‌شد این روزها شاهد بیکاری گسترده نبودیم. سندیکاهای دیگر، در حوزه‌های دیگر، از حقوق اعضای خود دفاع کرده و درباره آنها پاسخگویی و نسبت به دولت، مطالبه دارند اما در سینما، این رخ نداده است.

وی ضمن تشکر از همه کسانی که در عرصه سینما و در شکل‌گیری و راهبری صنوف زحمات فراوانی متحمل شده اند و امروزه سینمای ایران مدیون تدابیر و زحمات آنهاست، گفت: انسجام صنوف سینمایی امری ضروری است و انتظار می‌رود بزرگان و دست اندرکاران بانفوذ این عرصه، فضا را به گونه‌ای کنترل کنند که کار صنفی به صورت جامع و درست انجام پذیرد تا پروژه‌ها موظف باشند از اعضای صنوف استفاده کنند تا بدین طریق بخش قابل توجهی از مشکلات بیکاری بعضی سینماگران مرتفع شود.

خزاعی با گلایه از برخی بی انصافی‌ها گفت: بعضی دوستان، برای نقد کردن شرایط سینما، دست پیش می‌گیرند تا به پرسش‌هایی که خود سینماگران دارند، پاسخ ندهند.

وی یکی از کارکردهای صنوف را رسیدگی مستمر و منظم به وضعیت معیشتی اعضای آن دانست و گفت: نکته مهم دیگری که در سینمای ایران رخ داده معلول شرایط اقتصادی است، واقعیت این است که فیلمسازی گران شده، دیگر نمی‌شود با ۵۰۰ میلیون تومان فیلم ساخت. تولیدهای ارزان قیمت، در گذشته بیشتر بود، با وجود این گرانی، نمودار آماری صدور پروانه ساخت و نمایشی که ما صادر کردیم، نشان می‌دهد ما شرایط را برای فیلمسازی مهیا کرده‌ایم تا آنانی که فرصت دارند، این فضا را از دست ندهند. حمایتی که از تولید صورت گرفته نه تنها کمتر از ادوار گذشته نبوده، بلکه شاهد رشد چند برابری نیز هستیم. همچنین در توسعه زیرساخت، سینماسازی و تجهیز سالن و موارد دیگر با جهش معنادار و قابل توجهی روبه‌رو هستیم.

وی در پایان عنوان کرد: با توجه به گزاره‌ها و راهبردهای طراحی شده در سال جدید، به طور قطع روند رشد و جهش فعلی با مشارکت گسترده‌تر بدنه صنوف و خانواده سینما ادامه خواهد داشت که همین موضوع نشان می‌دهد چشم‌انداز پیش رو روشن است.

اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، یزدان عشیری، محمدرضا سوقندی، مجید زین‌العابدین، محمد حمیدی‌مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، مجید اسماعیلی، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری‌خلیلی در این جلسه حضور داشتند.

کد خبر 6099684 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • طرز تهیه بستنی معجون خانگی بدون ثعلب و دستگاه 
  • سهم انجمن سینمای جوانان ایران و سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب
  • آمارسازی فروش به نفع سینمای مستند نیست/ نشانی غلط ندهیم
  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم