Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بسیج هنرمندان خبرگزاری بسیج، «کوروش زارعی» کارگردان بازیگر و مسئول انجمن تئاتر سازمان بسیج هنرمندان کشور در خصوص اکران فیلم‌های خارجی با محتوای غیراخلاقی در برخی از سینماها و عدم نظارت نسبت به اکران چنین فیلم‌هایی اظهار کرد: قطعا سازمان سینمایی وزارت ارشاد مقصر است چون صدور مجوزها با این نهاد است، اگر فیلمی مشکل محتوایی و غیراخلاقی داشته و با ساختار فرهنگی جمهوری اسلامی هم‌خوانی ندارد نباید روی اکران برود، دوستانی که در سازمان سینمایی هستند باید ببینند چه افرادی این فیلم‌ها را بازبینی می‌کنند که فیلمی که مشکل دارد اکران می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: یک وقتی فیلمی خارجی در یک دانشگاه بررسی می‌شود و چند دانشجو فیلم را دیده و این جزء دروس دانشگاهی‌شان است، خوب اشکال ندارد اما اینکه بخواهد علنی و با مجوز وزارت ارشاد این اقدام انجام شود هر چند هم محدود و اینکه تعداد بینندگانش کم باشد اما چون علنی است و جامعه در جریان چنین اتفاقی است این کار فکر می‌کنم غیر قانونی بوده و درست نیست که در کشور جمهوری اسلامی با قوانین فرهنگی ما چنین فیلمی دیده شود.
بازیگر سریال «یوسف پیامبر» با اشاره به اینکه من با اکران فیلم‌های خارجی با محتوا مشکلی ندارم، تصریح کرد: در واقع اگر فیلم ارزشمند بوده و بار آموزشی دارد اکران آن اشکال ندارد، به هر حال همان طور که فیلم‌های ما در بسیاری از کشورها اکران می‌شود و شاید به لحاظ فرهنگی هم با ساختار فرهنگی آن کشور جور در نیاید، فیلم‌های خارجی هم می‌توانند در سینماهای ما روی پرده بروند، خب تلویزیون خودمان هم بسیاری از این فیلم‌های خارجی را پخش می‌کند و اصلا اشکال ندارد.
زارعی همچنین عنوان کرد: اگر فیلم مشکل اخلاقی و محتوایی نداشته باشد چه اشکال دارد جوان‌هایی که علاقه‌مند به سینما هستند، هنرمندان سینما این فیلم‌ها را ببینند و به لحاظ تکنیکی و فنی می‌تواند به جامعه دانشگاهی و سینمایی ما کمک کند، این همان موضوع تبادل هنر است، اما فیلمی که بیاید مشکل ساختاری و موضوع داشته باشد مشکل محتوا داشته باشد و با ساختار فرهنگی ما جور درنیاید، این کار غلط و غیر اصولی است، اما اکران فیلم‌های سالم خیلی هم خوب است و در همه دنیا هم این اتفاق می‌افتد.
بازیگر سریال «مختارنامه» ادامه داد: به نظر من یک هنرمند متعهد انقلابی که در عرصه سینما، تلویزیون، تأتر و یا هر هنر دیگر فعالیت می‌کند هر وقت و هر جایی که در عرصه هنر مرزشکنی و حرمت‌شکنی اتفاق می‌افتد باید وارد میدان شود و اعتراض کند، نسبت به کارهای غیراخلاقی که در چارچوب اخلاق ما نیست باید حرف بزند و واکنش نشان دهد، قطعا اگر این واکنش‌ها از طرف چند هنرمند متعهد انجام شود اگر به موقع باشد می‌تواند جریان‌های نادرست را تغییر دهد.
کارگردان نمایش «ماهی در خاک» در پایان با تأکید بر اینکه «مگر اعتراض چند هنرمند متعهد، شناخته شده و صاحب سبک نسبت به فیلمی بی‌نتیجه می‌ماند» یادآور شد: ولی متأسفانه بعضی از هنرمندان ما اعلام موضع نمی‌کنند نمی‌دانم علتش چیست من معتقدم آدم باید یا رومی روم باشد یا زنگی زنگ، من نمی‌دانم چرا هنرمندان ما نباید ابراز عقیده کرده و به چنین بحث‌هایی ورود کنند، چرا بعضی موضع یک بام و دو هوا دارند، بالاخره آدم باید تکلیفش را با خودش روشن کند، اما بعضی از هنرمندان ما وسط ماندند و تکلیف‌شان با خود و کارشان مشخص نیست و این برای من خیلی جالب نیست. هنرمند بر اساس یک ایدئولوژی، یک اعتقاد و دیدگاه یک کار هنری می‌کند پس باید پای باورهای خودش بایستد و از هیچ چیزی هم واهمه نداشته باشد، ولی اینکه یک تعداد از هنرمندان در ظاهر و باطن با هم فرق می کنند این به نظر من جالب نیست.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۴۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • سهم سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب
  • نظارت دقیق دستگاه قضایی البرز بر عملکرد مدیران شهری
  • فیلم سینمایی «آبی روش» پروانه نمایش گرفت
  • بدون در نظر گرفتن شاخص‌هایی دقیق انتخاب نامزد اصلح غیرممکن است
  • «آبی روشن» پروانه نمایش گرفت
  • «آبی روشن» پروانه نمایش گرفت/ اکران به زودی در سینماها
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع